Kretsturnstevne 2019

LØRDAG 25. MAI 2019

 

Ski IL er 100 år i 2019 og Ski IL Turn vil som et ledd i jubileumsfeiringen arrangere kretsturnstevne for barn fra 6 år, ungdom og voksne.  I tillegg vil det bli arrangert Gym for Life Challenge OAGTK fra 13 år.

 

Kretsturnstevnet blir arrangert i Ski Alliansehall som ligger i Ski Idrettspark.

 

 

Nes Turn inviterer alle sine gymnaster fra 1.klasse og opp til å delta på årets kretsturnstevne. Stevnet holdes i år i Ski Alliansehall lørdag 25.mai.

Kretsturnstevnet er en mulighet for våre gymnaster til å vise sine ferdigheter og møte mange andre gymnaster fra kretsen Oslo og Akershus. Stevnet arrangeres innendørs og i forbindelse med kretsens 100 års jubileum vil hallen bli ekstra festpyntet.

Våre gymnaster får, som samlet gruppe, 5 minutter til rådighet på gulvet. Det lages program med oppvisning på apparater. Vi stiller ingen krav til ferdigheter, alle skal få vise fram det de kan på sitt nivå. Vi legger stor vekt på det sosiale ved dette arrangementet. Alle deltagende gymnaster får utdelt deltakermedalje.

Gymnastene må transporteres til Ski Alliansehall av egne foresatte. Vi oppfordrer til samkjøring. Ta kontakt med oss om du har ledig plass i bilen eller om du trenger en plass.

Viktige datoer:

Påmeldingsfrist:

27.mars 2019 til postmaster@nesturn.no

Husk å oppgi gymnastens fulle navn, hvilket parti gymnasten går på og hvor mange stevner gymnasten har vært med på tidligere.

Bindende påmelding. Egenandel på kr 250,- betales kontant på første trening. Vipps etter avtale.

 

Treninger:

Onsdager i Neshallen kl. 18:00-19:30

(21:00 for de eldste gymnastene)

8.mai, 15.mai og 22.mai.

Vi håper at så mange som mulig av dere blir med oss på stevnet i år. Ta gjerne kontakt med oss på epost postmaster@nesturn.no eller i inngangen til Neshallen, onsdager mellom 17 og 19 hvis dere har spørsmål.

Mer detaljer rundt stevnet kommer etter påmelding.

INVITASJON TIL KRETSTURNSTEVNET 25. MAI 2019

 

Ski IL Turn i samarbeid med Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets ønsker alle turnklubbene i kretsen velkommen til årets Kretsturnstevne i Ski Alliansehall lørdag 25. mai 2019. Stevnet vil arrangeres innendørs på tradisjonelt vis for små og store tropper med deltakere fra 6 år og oppover. I forbindelse med 100-års jubileums-feiring for både Ski IL Turn og Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets vil hallen bli litt ekstra festpyntet.

 

 

Publikum:

Inngang:          Barn (opptil 5 år)        Gratis

                        Barn (6-15 år)             kr.  50,-

                        Voksne (16 år +)        kr. 100,-

Parkering:       Gratis, se tilleggsopplysninger under tilgjengelighet

Program:        Gratis

 

 

Tilgjengelighet:

Ski Alliansehall ligger i Ski Idrettspark, adresse: Idrettsveien 35 B, ca. 1 km fra Ski Stasjon. Parkeringsplassene i tilknytning til Idrettsparken er gratis, det er derimot begrenset antall plasser. Vi anbefaler bruk av kollektivtransport, fra Ski Stasjon (lokalt knutepunkt for tog og buss) kun en kort spasertur - følg Idrettsveien helt frem. Gi oss beskjed i god tid dersom troppen ankommer med buss.

Parkering i Idrettsveien 35 B ca. 50 plasser.

Anbefalt parkering ved Ski Ishall, Teglveien 4 ca. 260 plasser og handicap-plasser.

Parkering i Ski sentrum, godt med plasser - også på lørdager, mot avgift.

Ski Alliansehall er godt universelt utformet, med rullestolrampe i inngangspartiet og heis.

 

 

VELKOMMEN TIL KRETSTURNSTEVNET I 2019